TI-AI UITAT PAROLA?

INREGISTRARE CONT NOU

O echipa de oameni pasionati si priceputi

RedUnit s-a infiintat in anul 2017, ca o companie ce oferea servicii de programare web si servicii consultanta IT pentru persoane fizice si companii mici. Incepand cu anul 2018, ca urmare a adaptarii la cerintele pietei, compania noastra a adaugat in portofoliu serviciile dedistributie echipamente hardware si software, dezvoltare de aplicatii mobile, servicii de marketing online si grafica publicitara transformandu-se astfel intr-un furnizor de servicii ce livreaza business-uri la cheie pe zona de IT pentru pentru toate tipurile de afaceri.

Despre noi

Livram cu promptitudine rezultate si performanta!

Suntem aici oricand! Concepem, cream si implementam! Noi oferim raspunsuri proactive pentru dorintele si nevoile clientilor nostri. Cu noua promisiune de brand, lansata in anul 2017, RedUnit vrea sa fie o companie care sustine dezvoltare de business si care poate face o diferenta reala, indiferent daca sunt companii la inceput de drum sau companii deja dezvoltate. Intelegem provocarile si oportunitatile pe care le intalnesc clientii in prezent, in viata reala, plus forta si experientele relevante, alcatuite din combinatia corecta de (Idei + Emotii) * Performanta.

Facem lucrurile care conteaza

Raspundem nevoilor in continua crestere si oferim solutii relevante clientilor nostri.

Actionam pe termen lung

Imbunatatim si inovam continuu, colaboram pentru a trece peste obstacole si pentru a atinge obiective comune si echilibram profitabilitatea cu cresterea.

Suntem partenerul perfect

Ne canalizam resursele si puterea pentru a le oferi clientilor nostri produse si servicii inovatoare, capabile de a revolutiona experienta de utilizare a serviciilor IT utilizate.

Misiunea noastra

Ne dorim sa inspiram lumea prin tehnologii, produse si proiecte inovatoare, care sa imbogateasca vietile oamenilor si sa contribuie la un viitor durabil si responsabil. Le oferim clientilor nostri solutii si servicii IT personalizate, implementate de profesionisti certificati la cel mai inalt nivel, avand ca prim scop prosperitatea mediului de afaceri romanesc. Misiunea pe care ne-am asumat-o, inca de la inceput, este sa oferim posibilitatea companiilor sa-si imbunatateasca modul de lucru, oferindu-le produse si servicii care conteaza pentru ei, cu respect, competenta si responsabilitate.

Misiune
Viziune

Viziune

Viziunea pentru 2020 se afla in centrul angajamentului nostru de a crea o lume mai buna plina de experiente digitale mai bogate, prin intermediul unei tehnologii si al unor produse inovatoare. Scopul viziunii este de a deveni un brand indragit, o companie inovatoare si o companie respectata. In acest sens, ne dedicam eforturile creativitatii, valorii impartasite cu partenerii nostri, inovatiei si oamenilor nostri extraordinari. Am furnizat cele mai bune produse si servicii din lume datorita pasiunii pentru inovatie si functionarii optime.

Valori

Seriozitate, Promptitudine si Profesionalism
Ne tinem promisiunea fata de clienti si parteneri prin promptitudine si profesionalism.

Respect
Ne respectam angajamentul luat, sentimentele, opiniile, nevoile si drepturile oamenilor.

Competenta
Perfectionarea si cunoasterea cuprinzatoare a obiectului sau activitatii de care ne ocupam.

Dezvoltarea personala
Punem pe primul loc cresterea nivelului de calificare a angajatilor prin sustinere continua.

Valori

Buzz!!!

Ai nevoie de ajutor?

Programeaza o sesiune de consultanta gratuita si afla care sunt cele mai bune solutii pentru afacerea ta. Consultantii nostri sunt pregatiti sa iti puna la dispozitie cele mai bune strategii de marketing, atfel incat tu sa iti poti atinge obiectivele de business.

TOP