Despre noi

accelereaza-ti afacerea!

RedUnit este una din tendințele cheie care reorientează peisajul tehnologic și care te ajuta sa îți sporești performanța și flexibilitatea infrastructurii IT. Oferim clienților soluții relevante, o experiență de calitate si costuri reduse, construind o organizație supla, agila, digitala si bazata pe tehnologie.

Povestea noastra

RedUnit s-a înființat in anul 2017, ca o companie ce oferea servicii de programare web si servicii consultanta IT pentru persoane fizice si companii mici. Începând cu anul 2018, ca urmare a adaptării la cerințele pieței, compania noastră a adăugat in portofoliu serviciile dedistribuție echipamente hardware si software, dezvoltare de aplicații mobile, servicii de marketing online si grafica publicitara transformându-se astfel într-un furnizor de servicii ce livrează business-uri la cheie pe zona de IT pentru companiile mici si medii din Romania.

Accelerați-vă afacerea cu RedUnit! Livrăm Cu promptitudine rezultate si performantă!

Suntem aici oricând! Concepem, creăm și implementăm! Noi oferim răspunsuri proactive pentru dorințele si nevoile clienților noștri. Cu noua promisiune de brand, lansata in anul 2017, RedUnit vrea sa fie o companie care susține dezvoltare de business si care poate face o diferența reala, indiferent daca sunt companii la început de drum sau companii deja dezvoltate. Înțelegem provocările si oportunitățile pe care le întâlnesc clienții in prezent, in viată reala, plus forța si experiențele relevante, alcătuite din combinația corecta de (Idei + Emoții) * Performanța.

Cum ne comportam?

Facem lucrurile care contează

Răspundem nevoilor în continuă creștere si oferim soluții relevante clientilor nostri.

Acționam pe termen lung

Îmbunătățim si inovam continuu, colaboram pentru a trece peste obstacole si pentru a atinge obiective comune si echilibram profitabilitatea cu creșterea.

Suntem partenerul perfect

Ne canalizăm resursele și puterea pentru a le oferi clienților noștri produse și servicii inovatoare, capabile de a revoluționa experiența de utilizare a serviciilor IT utilizate.

redunit

Viziune

Viziunea pentru 2020 se află în centrul angajamentului nostru de a crea o lume mai bună plină de experiențe digitale mai bogate, prin intermediul unei tehnologii și al unor produse inovatoare.Scopul viziunii este de a deveni un brand îndrăgit, o companie inovatoare și o companie respectată. În acest sens, ne dedicăm eforturile creativității, valorii împărtășite cu partenerii noștri, inovației și oamenilor noștri extraordinari.Am furnizat cele mai bune produse și servicii din lume datorită pasiunii pentru inovație și funcționării optime.

Creative team at work

redunit

Misiunea noastra

Ne dorim sa inspiram lumea prin tehnologii, produse si proiecte inovatoare, care sa îmbogățească viețile oamenilor si sa contribuie la un viitor durabil si responsabil.Le oferim clienților noștri soluții și servicii IT personalizate, implementate de profesioniști certificați la cel mai înalt nivel, având ca prim scop prosperitatea mediului de afaceri românesc. Misiunea pe care ne-am asumat-o, încă de laînceput, este sa oferim posibilitatea companiilor sa-siîmbunătățească modul de lucru, oferindu-le produse si servicii care contează pentru ei, cu respect, competenta si responsabilitate.

Susținem și investim permanent în inovațieși creativitate si vrem sa fim o companie câștigătoare si relevanta la nivel pan-european, care face diferența in ceea ce privește satisfacția clienților, implicarea angajaților si performanta.Acest lucru ne da posibilitatea sa generam valoare pe termen lung pentru clienții noștri, pentru colegi, cat si in comunitățile in care ne desfășuram activitatea.Putem atinge acest nivel doar daca facem eforturi comune, susținute de fiecare dintre noi, in aceasta direcție.

redunit

Valori

Seriozitate, Promptitudine și Profesionalism

Ne ținem promisiunea față de clienți, parteneri și angajați prin promptitudine și profesionalism.

Respect

Facem lucrurile conform angajamentului luat, respectam sentimentele, opiniile, nevoile si drepturile oamenilor.

Competenta

Perfecționarea si cunoașterea cuprinzătoare a obiectului sau activitățiide care ne ocupam.

Dezvoltarea personală

Punem pe primul loc creșterea nivelului de calificare a angajaților prin susținere continuă.